Nieuwe app voor DDHC (teamapp gaan we niet meer gebruiken)

2 Mar 2017 by Scheidsrechters DDHC

DDHC maakt al een paar jaar gebruik van het ledeninformatiesysteem genaamd "LISA” voor het voeren van de ledenadministratie en ondersteuning van andere activiteiten voor het bestuur en commissies. Lisa heeft echter ook steeds meer mogelijkheden om de coach, trainer en de leden te ondersteunen in de informatievoorziening. Sinds begin van dit jaar zijn we als club een project gestart om al deze mogelijkheden volledig te gaan benutten.

LISA werkt op drie manieren (alles werkt met elkaar samen)
Website www.dhhc.nl (We zijn onze website op dit moment aan het herzien en deze nieuwe site zal in april/mei worden gelanceerd)
Lisa Team, te benaderen via team.ddhc.nl
Lisa App, te downloaden via de appstore van Apple of Android
Met dit volledige pakket kunnen we bijvoorbeeld:

het laatste clubnieuws lezen en otnvangen als een pushbericht een complete teammanager vinden, met alle wedstrijden, scheidsrechters, bier/limonade-pot, routes, taken & teamnieuws Je aanwezigheid bij trainingen, wedstrijden en teamevents aangeven Je eigen agenda: al je activiteiten (en van de rest van de hockeyende gezinsleden) in een handig overzicht Koppeling met het digitale wedstrijdformulier (nooit meer inloggen!) Overzicht van alle teams van Nederland, inclusief standen, uitslagen en programma. Het wedstrijdschema Nieuws van hockey.nl Beheren van je eigen gegevens (inclusief koppeling naar de ledenadministratie) Overzicht van alle hockeyverenigingen Handige exportfunctie voor je eigen agenda Download nu de apps voor Android en IOS

Deze teamapp gaan we per direct ook niet meer actueel houden.